ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

Aliaxin®

ALIAXIN®

ΒΙΟ-ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ

Η σειρά προϊόντων ALIAXIN® έχει σχεδιαστεί ειδικά για την αποκατάσταση του όγκου της επιδερμίδας, επαναπροσδιορίζοντας το περίγραμμα και γεμίζοντας τις ρυτίδες και τις πτυχώσεις του δέρματος.

Τα θεμελιώδη στοιχεία του προϊόντος είναι η ιστολογική αφομοίωση, οι πολλαπλοί συνδυασμοί υαλουρονικού οξέος με διαφορετικά μοριακά βάρη, η υψηλή συνεκτικότητα και καθαρότητα του υαλουρονικού οξέος - για την διατήρηση της έκφρασης κάθε προσώπου.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΗ ΑΦΟΜΟΙΩΣΗ

Η τεχνολογία πίσω από το Aliaxin® εστιάζει στις φυσικές παραμέτρους της διαδικασίας διασταύρωσης προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η χρήση και κατά συνέπεια η υπολειμματική παρουσία δεσμών διασταύρωσης BDDE στη σύνθεση. Ο συνδυασμός υαλουρονικού οξέος με διαφορετικά μοριακά βάρη:

  • Μεγιστοποιεί και σταθεροποιεί τον σχηματισμό ομοιοπολικών δεσμών κατά την διαδικασία διασταύρωσης
  • Διατηρεί τις φυσιολογικές λειτουργίες του δέρματος (500, 1000, 2000 Ε, 2300 kDA)

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΧΕΙΛΗ, ΜΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑΣ

Τα χείλια είναι ο πρωταγωνιστής της καθημερινότητας μας, μετατρέποντας τα έντονα συναισθήματα μας σε εκφράσεις μοναδικές για τον καθένα μας.

Το Aliaxin® Εgolips της IBSA Derma είναι ένα σύστημα πρωτοκόλλου σχεδιασμένο να ενισχύσει την ιδιαιτερότητα των χειλιών με σεβασμό πάντα στα χαρακτηριστικά τους και αποκαθιστώντας τον χαμένο φυσικό τους όγκο. Όλα αυτά γίνονται χάρη στην αποτελεσματική τεχνολογία Tissue Integration που προσφέρεται μέσα από ποικίλες ρεολογικές ιδιότητες του προϊόντος.

Η επιστημονική τεχνογνωσία της IBSA Derma στο υαλουρονικό οξύ και η συνεργασία με ειδικούς από όλον τον κόσμο, οδήγησαν στην δημιουργία του νέου πρωτοκόλλου EgoLips. Το πρωτόκολλο λειτουργεί σε αρμονία με την φυσιογνωμία κάθε ατόμου.

Το ΕΓΩ μας είναι μοναδικό.

Ο τρόπος να ενισχύσουμε τα χείλη ώστε να αναδεικνύουν τον πραγματικό μας εαυτό, είναι επίσης μοναδικός.

3 ΕΓΩ, 3 ΤΡΟΠΟΙ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

ESSENTIAL

Είναι η προσέγγιση για όσους θέλουν να διατηρούν τις ισορροπίες. Το ESSENTIAL απευθύνεται σε ανθρώπους που κατανοούν τον εαυτό τους και τις ανάγκες τους και χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο πρωτόκολλο ως σημείο εκκίνησης της ανανέωσης τους.

GLOBAL - GLAMOUR

Προσέγγιση για όσους ζουν κάθε στιγμή με ένταση. Για όσους έχουν ανάγκη να ενισχύσουν την έκφραση των χειλιών τους, μέσα από την τέλεια ισορροπία αυθεντικών όγκων και αρμονιών.

OUTSTANDING

Μία μοναδική προσέγγιση που ενισχύει σχήματα και όγκους, προσφέροντας ένταση και αυθεντικότητα σε κάθε έκφραση. Το OUTSTANDING απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να ξεχωρίζουν.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Ένα πολύτιμο στοιχείο με την υπογραφή καινοτομίας της IBSA: ένα υαλουρονικό οξύ με υψηλό βαθμό καθαρότητας.

Παράγεται μέσω μιας, κατοχυρωμένης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, διαδικασίας βιοζύμωσης.

Ο σύμμαχος των μοναδικών σας χαρακτηριστικών!

ALIAXIN I'M PERFECT

Με την πάροδο του χρόνου, οι σωρευτικές αλλαγές σε όλα τα δομικά στρώματα ιστού του προσώπου, οδηγούν σε αλλαγή της μορφολογίας, του σχήματος και των αναλογιών.

Η ομορφιά σας χρειάζεται αφύπνιση.

Χρειάζεται να ανακαλύψετε και πάλι την αυθεντικότητα της.

Η IBSA Derma σας προσφέρει μία προσέγγιση που βοηθά στην αναπλήρωση, εξισορρόπηση και εναρμόνιση των χαρακτηριστικών εκείνων που άλλαξαν με το πέρασμα του χρόνου.

Πάντα με προσοχή και σεβασμό στις ανάγκες κάθε προσώπου για το καλύτερο αποτέλεσμα.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ

Αποκαταστήστε αρμονικά
το περίγραμμα του προσώπου σας

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ

Αναδείξτε την ομορφιά σας
εναρμονίζοντας στρατηγικά σημεία του προσώπου σας

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ

Μελετημένο για τα χαρακτηριστικά
κάθε προσώπου