ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

Profhilo®

PROFHILO®

ΒΙΟ-ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ

Σταθεροποιημένα υβριδικά συνεργατικά συμπλέγματα εξαιρετικά καθαρού υαλουρονικού οξέος υψηλού και χαμηλού μοριακού βάρους, σε υψηλή συγκέντρωση, που παράγονται με την τεχνολογία NAHYCO®, μια μοναδική και καινοτόμα διαδικασία θερμικής παραγωγής, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την IBSA.

ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ

ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ: ΠΡΟΣΩΠΟ - ΔΕΡΜΑ

Το PROFHILO® μέσω της επανορθωτικής δράσης επί φυσικών και επαγόμενων δερματικών αλλοιώσεων, παρεμβαίνει:

  • Στη φυσιολογική διαδικασία της γήρανσης του ιστού, η οποία οδηγεί σε μειωμένη ενυδάτωση του δέρματος, αλλοίωση των ελαστικών ινών και του κολλαγόνου, απώλεια όγκου και τόνου του δέρματος.
  • Στη διαδικασία αποκατάστασης του δερματικού ιστού σε περιπτώσεις ακμής ή ουλών.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ & ΠΡΟΦΙΛ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΥΨΗΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΗΑ (64mg/2ml)

Η υψηλότερη της αγοράς (Έρευνα που έγινε από την IBSA)

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ ΗΑ (ULTRAPURE)

Το υαλουρονικό οξύ της IBSA είναι ένα εξαιρετικά καθαρό HA, που παράγεται μέσω μιας κατοχυρωμένης διαδικασίας βιοζύμωσης, του Streptococcus Zooepidemicus, που κατατάσσεται παγκοσμίως ως «ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ» όσον αφορά την καθαρότητα και την ασφάλεια.

ΒΙΟ-ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ & ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Χάρη στην τεχνολογία NAHYCO® το προϊόν είναι 100% χωρίς χημικούς σταθεροποιητικούς παράγοντες γεγονός που επιτρέπει εξαιρετική βιο-συμβατότητα και Ανεκτικότητα.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ

Τα υβριδικά συνεργιστικά συμπλέγματα (HCC) του υαλουρονικού οξέος είναι βιοδιασπώμενα και απορροφώνται πλήρως από τον οργανισμό.

ΥΨΗΛΗ ΣΥΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΗ ΑΦΟΜΟΙΩΣΗ

Λόγω της υψηλής συνεκτικότητας, το PROFHILO® διακρίνεται για την ικανότητα βέλτιστης αφομοίωσης από τους ιστούς. Διαθέτει την αξιοσημείωτη ικανότητα να ρέει ομοιόμορφα σε ολόκληρες ανατομικές μονάδες μετά την έγχυση και επομένως να διαχέεται ομοιογενώς.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η IBSA Derma διακρίνεται από τους άλλους κατασκευαστές, καθώς ελέγχει πλήρως ολόκληρο τον κύκλο δημιουργίας ενός σκευάσματος υαλουρονικού οξέος, από την παραγωγή της πρώτης ύλης με βιο-ζύμωση μέχρι το τελικό προϊόν στις προ-γεμισμένες σύριγγες.