ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

Η Εταιρία

Η εταιρία MARUGA GROUP δημιουργήθηκε το 2019 με στόχο την διάθεση καινοτόμων, αξιόπιστων και εγκεκριμένων δερμο-καλλυντικών και εξειδικευμένων medical devices αισθητικής ιατρικής στην Ελληνική Ιατρική Κοινότητα. Αποτελεί μία δυναμικά εξελισσόμενη και ανερχόμενη επιχειρηματική οντότητα και βρίσκεται σε υψηλή θέση μεταξύ των εταιριών που δραστηριοποιούνται στον χώρο. Με συνεχή επένδυση σε ανθρώπινο δυναμικό και με την εφαρμογή και τήρηση ενός αυστηρού ποιοτικού πλαισίου προϊόντων και υπηρεσιών, στοχεύει στην ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών και προτιμήσεων των ιατρών, και κατά συνέπεια, των ενδιαφερόμενων-πελατών τους.

Η MARUGA GROUP αντιπροσωπεύει σε αποκλειστικότητα για την Ελλάδα διεθνώς καταξιωμένες εταιρίες που διαφοροποιούνται από τις αντίστοιχες στον χώρο της αισθητικής ιατρικής, λόγω των τεχνολογικά και επιστημονικά εξελιγμένων υλικών που χρησιμοποιούν στα σκευάσματα τους αλλά και των πρωτοποριακών διαδικασιών παραγωγής, εφαρμογής και ασφάλειας που ακολουθούν: IBSA GROUP & ZO SKIN HEALTH.

Η ομάδα της εταιρίας αποτελείται από ικανούς συνεργάτες οι οποίοι μέσα από μία ανοικτή και ευέλικτη επικοινωνιακή πολιτική, αντιλαμβάνονται τον εαυτό τους ως ένα αυτόνομο αλλά σημαντικό μοχλό για την εύρυθμη λειτουργία της MARUGA GROUP. Η εταιρική κουλτούρα στηρίζεται στην ομαδική εργασία. Με ανοικτούς διαύλους επικοινωνίας και υψηλά πρότυπα υγείας & ασφάλειας, προωθείται μια ηθική που εμπνέει υπευθυνότητα και οργάνωση. Η εταιρία έχει δεσμευτεί στην παροχή προϊόντων υψηλών προδιαγραφών και εξασφαλίζει ποιοτικές υπηρεσίες μέσα από την προσωπική προσπάθεια καθενός από τους εργαζόμενους της.

Η αρχή της υπευθυνότητας διέπει κάθε επίπεδο της εταιρίας και στηρίζει την ηθική της ευθύνη τόσο απέναντι στην Ιατρική κοινότητα όσο και στον τελικό αποδέκτη-ενδιαφερόμενο, με υψηλά πρότυπα ειλικρίνειας και ακεραιότητας.

Η εταιρική της ευθύνη όμως δεν σταματά εδώ. Στο επίκεντρο της στρατηγικής της ανάπτυξης βρίσκεται και ο πυλώνας της βιωσιμότητας. Τόσο η ίδια η επιχείρηση όσο και οι εταιρίες που αντιπροσωπεύει, διαχειρίζονται αποτελεσματικά τους πόρους τους και υιοθετούν ενέργειες και πρωτόκολλα που μειώνουν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα. Αυτή η πράσινη προσέγγιση περιλαμβάνει κτήρια σχεδιασμένα με κριτήρια βιωσιμότητας, ανακύκλωση αποβλήτων και χρήση ανακυκλώσιμων συσκευασιών.

Η MARUGA GROUP, προωθεί εταιρίες και προϊόντα που πρωτοπορούν και προσφέρουν μια νέα προσέγγιση στην δερμο-αισθητική ιατρική, με κέντρο την αυθεντική ομορφιά. Μία προσέγγιση που δεν έρχεται να αλλάξει και να αλλοιώσει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε προσώπου, αλλά να τα βελτιώσει, να επανορθώσει τυχόν βλάβες, να προσφέρει πρόληψη και προστασία, να διατηρήσει την υγεία του δέρματος.