ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

IBSA Derma

IBSA DERMA MANIFEST

Αγαπάς την ομορφιά, τις αναλογίες και την ισορροπία;

Εδώ είναι.

Συγνώμη;

Δεν είναι αυτή η ομορφιά για εσένα;

Αυτή;

Αναζητάς την συμμετρία;

Την τέχνη και τους κανόνες;

Τα πρότυπα έχουν αλλάξει. Η ομορφιά βρίσκεται μέσα σου. Και δεν έχει σημασία αν δεν ταιριάζεις με το στερεότυπο: η συμμόρφωση με τους κανόνες ομορφιάς έχει τελειώσει.

Είσαι ήδη ένα αριστούργημα. Μοναδικό αριστούργημα. Θα ήθελες να προστατέψεις την ομορφιά σου; Να φωτίσεις την ομορφιά σου; Μπορούμε να βοηθήσουμε.

Η ομορφιά είναι επαναπροσδιορισμός... περιγράμματος, σχημάτων και ιδεών. Η ομορφιά δεν εξηγείται: απλά συμβαίνει όταν την ξυπνάμε.

Για εμάς στην IBSA DERMA δεν υπάρχουν κόλπα ή μυστικά, μόνο ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός: το υαλουρονικό οξύ. Θέλουμε να αναδείξουμε την ομορφιά σου. Έτσι φροντίζουμε εσένα και το δέρμα σου.

IBSA DERMA.

ΟΜΟΡΦΙΑ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ.

  • Η IBSA είναι μια από τις κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρίας στην παραγωγή υαλουρονικού οξέος & προϊόντων που περιέχουν υαλουρονικό οξύ
  • Η IBSA - Institute Biochemical SA - δημιουργήθηκε το 1945 από μια ομάδα Ελβετών βιολόγων.
  • Επιστημονική γνώση - Τεχνολογικές εξελίξεις

IBSA DERMA

Αξιοποιώντας την εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτει στον φαρμακευτικό τομέα, η IBSA ανέπτυξε ιατροτεχνολογικά προϊόντα δερματολογίας με βάση το υαλουρονικό οξύ – δημιουργώντας μια αποκλειστική επωνυμία αφιερωμένη στην δερμοαισθητική: την IBSA Derma.

Η IBSA Derma διακρίνεται από τους άλλους κατασκευαστές καθώς ελέγχει πλήρως ολόκληρο τον κύκλο δημιουργίας ενός σκευάσματος υαλουρονικού οξέος, από την παραγωγή της πρώτης ύλης με βιο-ζύμωση, μέχρι το τελικό προϊόν στις προ-γεμισμένες σύριγγες.

  • ΠΛΗΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
  • ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
  • ΠΑΝΩ ΑΠΟ 25 ΓΡΑΦΕΙΑ & ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
  • ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ 10 ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ
  • ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 80 ΧΩΡΕΣ

Η προσέγγιση της IBSA Derma στοχεύει στην αντιμετώπιση της φυσιολογικής μείωσης του υαλουρονικού οξέος στο δέρμα, αποκαθιστώντας έτσι την ενυδάτωση, τον τόνο και την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Συνδυάζει συνεργιστικά τη βαθιά ενυδάτωση με την μηχανική δράση ανόρθωσης του δέρματος.  Χάρη στην καινοτόμο χρήση του εξαιρετικά καθαρού υαλουρονικού οξέος, μπορούμε πλέον να πούμε πως η IBSA Derma επαναπροσδιορίζει τους κανόνες της κλασικής ομορφιάς. 

ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΗΣ IBSA DERMA

Η IBSA Derma προτείνει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων και επωνυμιών, Viscoderm®, Profhilo® και Aliaxin®, με βάση το Hydrolift® Action.

Το Hydrolift® Action είναι αποτέλεσμα της συνεργιστικής δράσης επιλεγμένου υαλουρονικού οξέος που παράγεται με την πατενταρισμένη τεχνολογία της IBSA το οποίο όταν χρησιμοποιείται συνδυαστικά, δημιουργεί τις βέλτιστες συνθήκες για την πρόληψη και καταπολέμηση της διαδικασίας γήρανσης της επιδερμίδας.


SHYALT

ULTRAPURE

SODIUM HYALURONATE ALTERGON 

Η IBSA παράγει ένα εξαιρετικά καθαρό υαλουρονικό οξύ, το οποίο αποκτάται με την πατενταρισμένη τεχνολογία βιο-ζύμωσης του Streptococcus Zooepidemicus και το οποίο κατατάσσεται παγκοσμίως ως «ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ» για την καθαρότητα και την ασφάλεια του.