ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

Profhilo

Σταθεροποιημένα υβριδικά συνεργατικά συμπλέγματα εξαιρετικά καθαρού υαλουρονικού οξέος υψηλού και χαμηλού μοριακού βάρους, σε υψηλή συγκέντρωση, που παράγονται με την τεχνολογία NAHYCO®, μια μοναδική και καινοτόμα διαδικασία θερμικής παραγωγής, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την IBSA.
Το PROFHILO® BODY ΚΙΤ είναι ένα πλήρες πρωτόκολλο που συνδυάζει την ενέσιμη θεραπεία που πραγματοποιείται στην κλινική, με αισθητικές θεραπείες που εφαρμόζονται στο σπίτι από τον ασθενή, ως θεραπεία συντήρησης.Κάθε ΚΙΤ περιέχει:2 συσκευασίες PROFHILO® BODY 3,2% - 48mg (H-HA) + 48mg (L-HA) νιτρικό άλ..
Καταπραϋντική και ενυδατική θεραπεία.Τα αποστειρωμένα επιθέματα σώματος είναι κατάλληλα για χρήση ακόμα και σε ερεθισμένο δέρμα, όπως μετά από αισθητικές θεραπείες.ΣΥΝΘΕΣΗΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ υψηλού μοριακού βάρους + χαμηλού μοριακού βάρουςΑΡΝΙΚΑ ΜΟΝΤΑΝΑ που έχει καταπραϋντική δράση και δίνε..
Πολυδραστική κρέμα αναδιαμόρφωσης και τόνωσης.Χαρίζει τόνο, ελαστικότητα και βαθιά ενυδάτωση.Θρεπτική με γρήγορη απορρόφηση και μεταξένια υφή. ΣΥΝΘΕΣΗΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ: Το υαλουρονικό οξύ ΥΨΗΛΟΥ ΜΟΡΙΑΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ προστατεύει το δέρμα, αποκαθιστώντας και διατηρώντας την ακεραιότητα του υδρολ..
Αντιοξειδωτική κρέμα πολλαπλών δράσεων για διατήρηση της κυτταρικής ζωτικότητας.Αναδιαμόρφωση προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ.Ενισχύει την σφριγηλότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας και μειώνει τις μικρές ρυτίδες. ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ: ΠΡΟΣΩΠΟ - ΛΑΙΜΟΣ - ΝΤΕΚΟΛΤΕΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ το δέρμα από την ..
Η ενέσιμη θεραπεία με συγκεκριμένη ενδεδειγμένη χρήση για την θεραπεία της χαλάρωσης του δέρματος στο σώμα.Το PROFHILO® BODY, δρα επανορθωτικά επί των φυσικών και επαγόμενων δερματικών αλλοιώσεων και παρεμβαίνει:Στη φυσιολογική διαδικασία γήρανσης του ιστού (μειωμένη ενυδάτωση του δέρματος, αλλοίωση..
Το Profhilo® προσφέρει σημαντική βελτίωση στις παραμέτρους του δέρματος και ιδανικό αισθητικό αποτέλεσμα. Ενδείκνυται για την αποκατάσταση του δέρματος και την βελτίωση της χαλαρότητας. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ1 προγεμισμένη 2 ml σύριγγα1 φυλλάδιο προϊόντος2 Terumo βελόνες 29G TW 13 mm2 αυτοκόλλητα ιχνηλασι..
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)