Την Παρασκευή 24/11/2023 στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, η MARUGA GROUP σε συνεργασία με την IBSA Derma πραγματοποίησαν με επιτυχία ημερίδα με θέμα:

Innovative & recent advances in pure HA injectables

Ο κεντρικός ομιλητής Dr. Domenico Romano ανέλυσε τις τελευταίες τάσεις της αναγεννητική ιατρικής και τις καινοτόμες προσεγγίσεις των πρωτοκόλλων:

  • PROFHYDRO τον μοναδικό συνδυασμό της ναυαρχίδας των υαλουρονικών νέας τεχνολογίας PROFHILO και το πρωτοποριακό Viscoderm Hydrobooster, την απόλυτη θεραπεία βιο-ανάπλασης του δέρματος.
  • MYVOLUTION για την αποκατάσταση των όγκων του προσώπου με τα ενέσιμα υαλουρονικά της σειράς ALIAXIN.
  • I’M PERFECT ένα καινοτόμο πρωτόκολλο για την εναρμόνιση των χαρακτηριστικών του προσώπου και την εξισορρόπηση των περιγραμμάτων με συνδυασμό των ενέσιμων υαλουρονικών της σειράς ALIAXIN.
  • EGOLIPS τρία διαφορετικά πρωτόκολλα που γεννήθηκαν από την τεχνογνωσία της IBSA, τρεις διαφορετικές εφαρμογές της σειράς ALIAXIN, τρεις διαφορετικές εντάσεις, τρία διαφορετικά αποτελέσματα, μία έκφραση μοναδικότητας.

Προχωρώντας ένα ακόμα βήμα πέρα από τις παραδοσιακές εφαρμογές, ο Dr. Romano παρουσίασε νέους δρόμους που προσφέρουν μία διαφορετική εμπειρία θεραπειών και μία ολιστική λύση σε κάθε ανησυχία ή επιθυμία.

Επίσης, οι συνεργάτες και εκπαιδευτές της MARUGA GROUP Δρ. Ιωάννης Ζάγκος και Δρ. Ευάγγελος Πιτσαργιώτης μοιράστηκαν τις γνώσεις, τις εμπειρίες και την τεχνική τους στα πρωτόκολλα EGOLIPS & PROFHYDRO.

Ευχαριστούμε τους ομιλητές μας, τον Domenico Romano, MD, Dermatologist, Specialist of Chemical Biochemistry, Ambassador και International Trainer της IBSA Derma, τον Πλαστικό Χειρουργό Δρ. Ιωάννη Ζάγκο, και τον Πλαστικό Χειρουργό Δρ. Ευάγγελο Πιτσαργιώτη.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε καλεσμένους μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους αλλά και την μακροχρόνια στήριξη τους.

Η 24η Νοεμβρίου ήταν μια ημέρα γεμάτη ομορφιά και γνώση!