ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

ZO® Skin Health

ZO® SKIN HEALTH

ΑΠΟΓΕΙΩΣΤΕ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ

Έχοντας ως παρακαταθήκη το έργο του παγκοσμίου φήμης δερματολόγου Δρ. Zein Obagi, η ΖΟ® Skin Health ξεπερνά τα όρια της ιατρικής φροντίδας του δέρματος.

Συνδυάζοντας την προσέγγιση 3 βημάτων δερματολογικής φροντίδας, τις ισχυρές τεχνολογίας και την εκπαίδευση στα προϊόντα, η ΖΟ® σας προσκαλεί να αμφισβητήσετε τις αντιλήψεις σας για την παραδοσιακή περιποίηση του δέρματος.

Στην ΖΟ® εστιάζουν στην ενίσχυση της σχέσης ασθενούς-ιατρού παρέχοντας ολοκληρωμένα προγράμματα περιποίησης του δέρματος, στο ιατρείο.

Η ΖΟ® παρέχει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στη δημιουργία και τη διατήρηση ενός υγιούς δέρματος για όλους, ανεξάρτητα από την ηλικία, την εθνική καταγωγή, τις ιδιαιτερότητες ή τον τύπο του δέρματος του κάθε ατόμου.

Από την επανόρθωση των βλαβών από το φως του ήλιου και των μελαγχρώσεων έως την πρόληψη νέων βλαβών και την προστασία, η ΖΟ® καλύπτει ολοκληρωμένα την υγεία του δέρματος σας.

Ο ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

ZEIN OBAGI, MD Ερευνητής. Πρωτοπόρος. Συγγραφέας. Εκπαιδευτής.

  • Παγκοσμίου φήμης δερματολόγος
  • Ιδρυτής και ιατρικός διευθυντής της ZO Skin Health, Inc.
  • Συγγραφέας, Obagi Skin Health Restoration & Rejuvenation (1999) and The Art of Skin Health Restoration & Rejuvenation: The Science of Clinical Practice (2015)

Για πάνω από 35 χρόνια, ο Dr. Zein Obagi καινοτομεί με προηγμένες λύσεις περιποίησης του δέρματος που βασίζονται στην φιλοσοφία του για τη δημιουργία ενός υγιούς δέρματος και όχι στην απλή αντιμετώπιση νόσων και βλαβών.

Χάρη στην διορατική του προσέγγιση, έχει αποκτήσει διεθνή φήμη ως αυθεντία σε θέματα υγείας και αναζωογόνησης του δέρματος.

Κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων ειδικών παγκοσμίως στα χημικά peeling και θεωρείται ειδικός στη θεραπεία του έγχρωμου δέρματος.

Αντλώντας έμπνευση από την παρακαταθήκη και την πρωτοποριακή συμβολή του Dr. Obagi, η ZO Skin Health συνεχίζει να επαναπροσδιορίζει και να προάγει την επιστήμη της υγείας του δέρματος.